MENÜLER

CİNSEL GÜCÜ ARTTIRICI BİTKİLER

Gönderen aaaaaaa 14 Aralık 2009 Pazartesi

KUVVET MACUNU
Bu macunun faydaları: Bir kimse erkeklikten kalsa veya kadın doğurmasa, bu macundan (40) gün sabah akşam 25 gr. yese erkek onsekiz yaşındaki delikanlı gibi olur. Kadın yerse on yaşındaki kız gibi olur, hamile olmasına mani olan bütün hastalığı vücuttan giderir. Hamile kalmaya bir vesile olur.

Karabiber ............................................... 30 gr.Karanfil .................................................. 30 gr.Tarçın .................................................... 15 gr.Kebabiye ............................................... 30 gr.Udihindi ................................................. 15 gr.Kereviz tohumu ...................................... 50 gr.Üdül kahr ............................................... 30 gr.Isırgan tohumu ....................................... 30 gr.Anason ...................................................30 gr.Havuç tohumu ........................................ 30 gr.Şalgam tohumu ....................................... 30 gr.Turp tohumu ........................................... 30 gr.Mesteki .................................................. 30 gr.Sinameki ................................................ 30 gr.Günlük .................................................... 30 gr.Üzerlik tohumu ........................................ 30 gr.Acı badem yağı ........................................ 10 gr.Haşlanmış çöreotu ................................... 18 gr.
Yapılışı: Bunların cümlesi toz haline getirilerek ateş görmemiş bal ile macun yapılarak içerisine 100 gr. sakız(bitkisel) ilâve edilir. Ve istimal edilir

AK ŞEMSEDDİN HZ'LERİNE AİT MACUN
Bu macunun faydaları: Evlâdı olmayanlara, erkeklikten kalanlara, idrarını tutamayanlara, bel ağrısına, bel soğukluğuna, baş ağrısına, kuvve-i hazımaya, diz ve omuz ağrılarına, mafsal ağrılarına, siyatiğe, basura, kulunca nafidir.
Çöreotu ................................................... 90 gr.Zencefil ................................................... 15 gr. Topalak ................................................... 15 gr. Havuç tohumu .......................................... 15 gr.Soğan tohumu .......................................... 15 gr.Anason .................................................... 15 gr. Tarçın ........................................................9 gr. Dârüfülfül ...................................................9 gr. Kebabiye ...................................................9 gr.Mesteki .....................................................6 gr. Günlük .......................................................6 gr. Safran ....................................................... 6 gr.Andız kökü ................................................. 6 gr.Havlıncan ................................................ 12 gr.Meşe palamutu unu (kavrulmuş) .............. 180 gr.Kavrulmuş simit unu ............................... 360 gr.
Yapılışı: Bunların mecmuu dövülür elekten geçirilir, yeteri kadar halis balla macun yapılır. 9-15 gr. kadar yutulur.

0 yorum

Yorum Gönder

ARŞİV

sitemizde yer alan bitkiler ve ürünler modern tedavi yöntemlerine ihtiyacı ortadan kaldırmaz. Tıbbi tedaviye destek amacıyla hekim önerisi ile kullanılmalıdır.Mutlaka önce hekiminize baş vurunuz. sitemizi ziyaret eden ve tanıtılan ürünleri kullananlar bu şartları kabul etmiş sayılırlar.Aksi taktirde tarafımızca sorumluluk kabul edilemez.